Welkom

Hartelijk welkom op de site van praktijk Healie.

Mijn praktijk aan huis is vanaf 1 januari 2015 geopend.

U kunt bij mij terecht voor Holistisch Energetische Therapie

(Healing/reading) en voor massages.

 

Mijn naam is Alie Kesimaat en woon met mijn man in Franeker.

We genieten volop van onze kinderen met partners en 6 prachtige kleinkinderen.

 

Ik maakte kennis met Reiki (1en2) en vond dat een hele fijne manier van healen.

Hierna volgde de Energetische voetmassage, een prachtige methode om iemand bij zichzelf te laten komen. Ik wilde me verder ontwikkelen op dit gebied en besloot de opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut te volgen.

 

Mijn werkwijze als Holistisch Energetisch Therapeut is mensen te begeleiden in het loslaten van beperkende overtuigingen en emotionele blokkades.

Ik wil graag mensen helpen bij het nemen van hun eigen verantwoordelijkheid voor het leven, op een positieve manier te leren van hun ervaringen en te begeleiden het contact te herstellen met wie ze in werkelijkheid zijn. Verder wil ik graag ondersteunen bij het creëren van hun eigen geluk en te leren vertrouwen op hun eigen intuïtie, zodat ze weer kunnen genieten van hun leven en gelukkig zijn met zichzelf.

 

Mijn eigen levens- en werkervaring en de diversiteit aan opleidingen (o.a. Holistisch Energetisch Therapeut, Energetische Voetmassage, Reiki, Voetreflex massage en Shiatsu) hebben mij het gereedschap gegeven dat ik mag gebruiken in mijn praktijk als Holistisch Energetisch Therapeut

 

 

Laat je energie weer vrij stromen en leef !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® suczeven.nl